Rólam

hajnal-attila-ferfi-szabo

Minőségi. Egyedi. És ráadásul kényelmes.

Röviden így jellemezhető minden olyan ruhadarab, ami Hajnal Attila férfi szabó műhelyében készül.

Attila azon kevés úri szabók egyike, aki nem csak az iskolában, hanem igazi mesteremberek mellett tanulta ki a szakmát. 35 éve kezdte pályáját, Pálfi Imre szabó mesternél, és elmondása szerint, még a mai napig is tanulja a hivatását és frissíti a tudását.

Mivel a divat folyamatosan változik, vele együtt változnak az anyagok, a kellékek és az eszközök is. Nem csoda hát, hogy csak folyamatos tanulás és innováció mellett lehet tartani a színvonalat.

„Nem feltétlenül az aktuális divat, a meghatározó számomra, hanem a megrendelő harmonikus, személyre szabott stílusának kialakítása. „
Hajnal Attila

Jelmondata: „Ne a divatot kövesse, hanem a saját egyéniségét!.”


Attila meggyőződése: nem arra kell törekedni, hogy az aktuális divatot kövesse az ember, hanem a saját egyéniségét kell kihangsúlyozni. Fontosnak tartja, hogy jó érzés legyen viselni az általa készített ruhadarabot. Minden egyes zakó, nadrág, mellény más-más kidolgozással készül, ez adja azt a pluszt, amitől egyedivé válik.

Az akrobatikus rock and roll-tól a magyar népviseletig. Avagy egy vérbeli szabónak minden kézre áll.

Szerteágazó szakmai tapasztalattal rendelkezik bármilyen típusú hétköznapi vagy alkalmai viseletű ruháról is legyen szó. Nem okoz gondot a hagyományos, klasszikus öltöny,  vagy a bűvészek fémszállal átszőtt, csillogó-villogó fellépőruhája, a néptáncos ruha de még a díszegyenruha sem.

Elégedettségi garancia

Attila vallja, hogy a megrendelő igényeire maximálisan oda kell figyelni. Mivel kézi készítésű ruhadarabokról van szó, óhatatlanul is előfordulhatnak olyan esetek, amikor kisebb javításokra van szükség. Ezzel kapcsolatban büszke arra, hogy műhelyéből még senki nem távozott rossz szájízzel. Minden észrevételt idejében és maximális segítőkészséggel kezelt.